Четирима българи са оставени за постоянно в ареста във Валенсия

...
Четирима българи са оставени за постоянно в ареста във Валенсия
Коментари Харесай

Четиримата българи остават в ареста във Валенсия за групово изнасилване на 14-годишна

Четирима българи са оставени за непрекъснато в ареста във Валенсия по обвиняване в групово обезчестяване на 14-годишно, оповестява abc.es.Задържаните са на възраст сред 18 и 25 години.

Шестима са арестувани след празненство в частен дом, само че по-късно двама са освободени. Всички арестувани са от бългaрcки прoизхoд.

Според проверяващите момичето е било дрогирано, преди да бъде изнасилено. На празненството са участвали общо 20 души. Не се изключват още арести.

Според източници от Върховния съд на Валенсия дежурният арбитър е взел това решение в рамките навън дело за закононарушения със полово принуждение над малолетна.

Един от арестуваните е с по-лека мярка, тъй като " не е предотвратил осъществяването на закононарушението ", а другият освободен е пуснат, тъй като е малолетен.

Десетки са дали показания във връзка със събитията, споделени от жертвата. Предполагаемото групово обезчестяване е осъществено по време на рожден ден. Разследващите считат, че нападателите са " сломили волята на жертвата с алкохол и някакво наркотично вещество ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР