Четирикратният световен шампион във Формула 1 - Себастиан Фетел, приключи

...
Четирикратният световен шампион във Формула 1 - Себастиан Фетел, приключи
Коментари Харесай

Фетел със супер реч на прощаване

Четирикратният международен първенец във Формула 1 - Себастиан Фетел, завърши своята кариера с 10-то място в Гран При на Абу Даби. Той бе неудовлетворен от тактиката на тима в хода на надпреварата. На финала той бе изпреварен от своя съотборник Ланс Строл, който потегли 14-ти и направи две прекъсвания в бокса. Въпреки това привидно незадоволително развиване, германецът остана удовлетворен от обстоятелството, че завърша кариерата си с резултат в топ 10.

" Чувствам се леко отпаднал, почтено казано. Мога единствено да повторя, че последните две години бяха доста разочароващи от спортна позиция. Но в същото време бяха потребни и значими за мен и живота ми. Много неща се случиха, които ме накараха да осъзная в какъв брой привилегирована позиция се намираме, както и че с това идват избрани отговорности. Надявам се да съм предал нещо от това на останалите водачи, които да продължат положителната работа. Страхотно е да видиш, че притежаваш силата да вдъхновяваш с работата и думите си.

Мисля, че има по-големи и надалеч по-важни неща от това да караш в кръгчета. Знам, че всички това обичаме и чрез спорта можем да покажем някои от в действителност значимите полезности. В това отношение последните две години бяха страхотни за мен ”, зави Фетел.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР