Четирикратният шампион по кикбокс на България Михаил Велчовски приема битка

...
Четирикратният шампион по кикбокс на България Михаил Велчовски приема битка
Коментари Харесай

Михаил Велчовски се включва в SENSHI 16 с един ден предизвестие

Четирикратният първенец по кикбокс на България Михаил Велчовски приема борба на събитието SENSHI 16 единствено с един ден предупреждение. Боецът от Враца ще заеме мястото на Теодор Христов, който би трябвало да се отдръпна от борбата си с Еди Руиз (Испания) заради травма след битов случай. 

Велчовски, който може да се похвали и с пет професионални победи на кръга, за последно влезе в борба на 6-и април на събитието MaxFight 53 и завоюва безапелационно дуела си против представител на Нидерландия. Кикбоксьорът не се е отдал на дълга почвика по-късно, защото бе част от подготвителния лагер на Григор Саруханян на високопланинската база " Белмекен ".

Новината за бързото завръщане сред въжетата на състезателя на Семеен кодекс “Победа ” бе обявена от уредниците на SENSHI по време на формалното претегляне на бойците от шеснайстото издание. Всеки един от участниците в конфликтите мина сполучливо кантара по-рано през днешния ден в една от залите на хотел “Астор Гардън ” в Св. Константин и Елена. 

Събитието SENSHI 16 ще се състои на 13.05 (събота) от 18:30 часа в зала “Конгресна ”. В бойната карта участват обещаващи дуели с присъединяване на шестима български класни бойци. 
 Шестима българи влизат в борба на SENSHI 16 тази събота Шестима българи влизат в борба на SENSHI 16 тази събота
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР