Четирикратният шампион и лидер във вечната класация по отбелязани точки

...
Четирикратният шампион и лидер във вечната класация по отбелязани точки
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс намекна, че може да е изиграл последния си мач в НБА

Четирикратният първенец и водач във безконечната ранглиста по маркирани точки в историята на Националната баскетболна асоциация ЛеБрон Джеймс загатна, че може да е изиграл последния си мач.

38-годишният Джеймс, който има 20 сезона в лигата зад тила си, сподели, че не знае дали ще играе и следващата година, макар че нееднократно е твърдял, че мечтае да бъде в един тим със сина си ЛеБрон Джеймс-младши.

Тази нощ Джеймс вкара 40 точки за Лос Анджелис Лейкърс, само че това не бе задоволително на " езерняците ", с цел да избегнат Той има контракт за още две години с Лейкърс, като след края на сезон 2023/24 може да го приключи по лично предпочитание. Общата стойност на контракта е малко над 97 милиона $.

" Ще забележим какво ще се случи в бъдеще. Не знам, не знам. Има доста неща, върху които да помисля. Лично за мен би трябвало да си отговоря на въпроса дали желая да продължа с баскетбола ", сподели Джеймс пред кореспонденти.

" Всичко зависи от това да съм здрав и да имам изчистено схващане. Но да бъда непрестанно на терена, в съблекалнята или на път е огромно предизвикателство. Последният сезон бе доста тежък за мен и за целия тим. Само ние в отбора знаем какво ни беше след старта на сезона (2 победи и 10 загуби), само че това беше едно занимателно странствуване. Не бих нарекъл обаче сезона сполучлив, тъй като на този стадий от моята кариера аз играя само, с цел да печеля купата. Никой не признава това, че съм играл във край на конференцията. Играл съм в задоволително доста финали, само че не е занимателно, когато не вземам участие в тях ", сподели още Джеймс, който има рекордните в НБА 282 мача в плейофите зад тила си.

За да може да играе със сина си, ЛеБрон Джеймс ще би трябвало да изчака най-малко до началото на сезон 2024/25, когато Брони Джеймс ще е извършил един от главните критерии в Лигата - да има най-малко един сезон в колежанското състезание зад тила си. През идната образователна година синът на ЛеБрон Джеймс ще бъде студент в Южнокалифорнийския университет (USC).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР