Четиригодишно момченце е постъпило в Общинската болница във Велинград с

...
Четиригодишно момченце е постъпило в Общинската болница във Велинград с
Коментари Харесай

Спасиха 4-годишно дете след ужасяващо нахапване от куче

Четиригодишно момченце е постъпило в Общинската болница във Велинград с жестоки пострадвания след нахапване от куче, оповестяват от лечебното заведение. Детето е било с ужасяващи разкъсни пострадвания по цялата глава. След няколко интервенции е нормализирано, към този момент е в положително общо положение.



Инцидентът е станал в неделя в късния следобяд. Пострадалото дете е признато в Хирургичното поделение с ужасяващи разкъсни рани по главата в резултат на голям брой ухапвания от куче, с огромни тъканни недостатъци и неналичия, с риск от развиване на инфекции. Започнато е навреме лекуване,, съобразено с всички медицински стандарти, от хирургичен екип- доктор Георги Шопов и доктор Кемал Аликов.

Извършени са неколкократни оперативни процедури, целящи саниране и очистване на вероятни затруднения, както и пластично- реконструктивни интервенции за възобновяване на тъканните провали.

Към сегашния миг детето е нормализирано, в положително общо положение. Възстановяването върви безпрепятствено и следва изписване, допълват от лечебното заведение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР