Четиридневно разнообразие на вкусове, ритми, забавления и положителни емоции ще

...
Четиридневно разнообразие на вкусове, ритми, забавления и положителни емоции ще
Коментари Харесай

Готвят четиридневно незабравимо преживяване ​„Табиет Мездра“

Четиридневно многообразие на усети, ритми, занимания и позитивни страсти ще даде кулинарният фестивал на усетите и ритмите „ Табиет Мездра “. Той ще се организира в интервала 3-6 май и ще се организира по едно и също време с двудневния обичаен Free fest „ Магията на Мездра “ и отбелязването на Деня на Мездра-6 май.
Жителите и гостите на града ще имат опцията да се насладят на целодневни занимания и да изпитат незабравими прекарвания. На централния площад „ България “ компаниите участници ще презентират необятна гама артикули, съчетани с демонстрации, уъркшопове и специфични събития.
Площадът на Мездра разполага с съвременни зони за експозиции, настоятелен контакти и отдих, осигуряващи удобна среда за изложителите и гостите.
Посетителите на „ Табиет Мездра “ ще имат опцията да видят уменията на изявени майстори готвачи, да се насладят на голям брой кулинарни изкушения, да се забавляват с концерти и надпревари.
В рамките на 4 дни „ Табиет Мездра “ ще даде невероятни страсти на жителите и гостите на Мездра. На площад „ България “ и улица “Христо Ботев “ ще бъдат обособени 3 съществени зони - кулинарна, музикална и зона за експозиции и атракции.
В рамките на кулинарната зона ще бъде показано кулинарното разнообразие на района. Ценителите ще се срещнат с достоверната кухня на всички балкански страни и с трендове в европейската кухня, ще се потопят в една приказност от усети. Наред с това ще видят по какъв начин се подготвят типични ястия, ще научат тънкости за тяхното аранжиране и поднасяне.
Специална сцена ще събира някои от най-големите балкански актьори, както и самодейни трупи. Музика, ария и танц ще се преплетат в едно грандиозно шоу на балканския темп и страсти. Перфектният тон и истинската визия ще създадат чувството още по-вълнуващо и завладяващо.
В зоната за експозиции и атракции български и задгранични компании ще демонстрират своите артикули на щандове с елегантни образни решения. Множество демонстрации и кулинарни атракции, спортни шампионати, занимателни игри, надпревари и състезания ще създадат експозициите още по-интересни за посетителите. Този метод на показване сближава бизнеса и потребителите, като ги свързва в едно взаимно прекарване, поднесено особено за жителите и гостите на Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР