Четири клуба от Премиър лийг вече са направили първи опити

...
Четири клуба от Премиър лийг вече са направили първи опити
Коментари Харесай

Четири клуба от Премиър лийг вече отправили запитване за Коутиньо

Четири клуба от Премиър лийг към този момент са създали първи опити да върнат Филипе Коутиньо в Англия. Сред тях обаче не е някогашният му тим Ливърпул, макар че напоследък се заприказва, че мърсисайдци имат интерес да си върнат бразилеца. Според " Мирър " Челси, Манчестър Юнайтед, Арсенал и Тотнъм към този момент са отправили питане към Барселона за изискванията, при които могат да вземат халфа. В момента Коутиньо играе чартърен в Байерн (Мюнхен), само че съгласно немските медии баварците не са подготвени да платят включената в контракта уговорка за непрекъснат трансфер.

Според " Мирър " четирите британски клуба също нямат желанието да заплащат въпросната сума, която възлиза на 100 милиона паунда, а желаят да вземат Коу чартърен. Изданието прибавя, че желанието на самия състезател също е да се върне в Премиър лийг, където бе най-силният интервал в кариерата му досега.
Още през януари се говореше, че Манчестър Юнайтед има интерес към Коутиньо, само че тогава бразилецът разяснява, че няма по какъв начин да премине на " Олд Трафорд " от преданост към Ливърпул и почитателите на тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР