Четири жени, които са се карантинирали по хотели, каквито са

...
Четири жени, които са се карантинирали по хотели, каквито са
Коментари Харесай

Скандал на Острова! Секс тормоз от охранители на карантинирани в хотели

Четири дами, които са се карантинирали по хотели, каквито са условията за идващи на Острова от страни от „ аления “ лист, са декларирали пред Би Би Си, че са били полово унизени от защитата.

Части компании за защита бяха ангажирани от държавното управление, с цел да се подсигурява, че самоизолиращите се по хотели съблюдават разпоредбите на карантината. Пристигащите от страни от „ аления лист “, където равнището на заразявания с ковид е доста високо, по закон би трябвало да се карантинират за 10 денонощия по утвърдени от държавното управление хотели, за което те заплащат сметката, като могат да напущат стаята си само, в случай че бъдат придружавани от охранител.

Охраната също дава отговор за по този начин наречения „ room service “.

В тези съответни случаи става дума за чиновници на една от най-реномираните компании за защита G4S.

Една от дамите, 48-годишна, пристигнала от Зимбабве, е споделила, че човек от защитата ѝ е направил непосредствено предложение за секс в асансьора на хотела, когато са били уединено.

28-годишна здравна сестра, пристигнала от Дубай, се оплака, че когато ѝ доставил пратка до стаята охранител изискал да я прегърне и да си направи селфи с нея, като е бил доста неотстъпчив. Много дами се оплакват, че няма дами охранители или такива случаи са извънредно редки.

От G4S са отказали коментар за Би Би Си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР