Четири имена са актуални в момента преди избора на новия

...
Четири имена са актуални в момента преди избора на новия
Коментари Харесай

Йоканович е един от вариантите за селекционер на Сърбия, фаворит обаче е друг

Четири имена са настоящи сега преди избора на новия селекционер на Сърбия по футбол, а всичките те са познати и на децата, които обичат тази игра, написа белградския вестник " Блиц ". Любиша Тумбакович повече няма да бъде народен треньор, откакто не съумя да завоюва баража за място на Европейското състезание против Шотландия.

Кандидатите за към този момент вакантния пост са Владан Милоевич, Велко Паунович, Славиша Йоканович и Иван Йованович. Разговорите с въпросните кандидати се водят от вицепрезидента на футболния съюз Марко Пантелич и решението ще бъде взето на 15-и този месец, а презентацията на треньора ще бъде през януари 2021-ва година. Така Сърбия ще посрещне жребия за международните квалификации към Катар 2022 без треньор.

Главен претендент за за момента е някогашният трeньор на Цървена звезда Владан Милоевич, който не е удовлетворен от ситуацията си в Саудитска Арабия. 50-годишният експерт води Ал Ахли, ще би трябвало да се заплати на този тим отплата, само че тя няма да бъде проблем за федерацията.

Ако не се случат нещата с Милоевич, идва ред нa останалите варианти. Велко Паунович сега е отпред на британския Рединг, а Йоканович тренира тим от Катар. Бившият плеймейкър на Атлетико (Мадрид) Паунович от дълго време e вид, откакто стана международен първенец през 2015-а с младежите до 20 години и към момента не е получил късмет.

Единственият свободен трeньор за момента е Иван Йованович, някогашен ментор на кипърския АПОЕЛ (Никозия), само че той е финален вид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР