Честване на 2 февруари рождения ден на майка ми, която,

...
Честване на 2 февруари рождения ден на майка ми, която,
Коментари Харесай

Муки кани Лили Иванова за 100-годишнината на Стоянка

" Честване на 2 февруари рождения ден на майка ми, която, в случай че беше жива, щеше да навърши 100 години. Благодарна съм на екипа на Калин Сърменов, който приготви и направи всичко, с цел да има подобен помен за Стоянка. В момента премислям хората, които ще поканя, отвън тези, които ще вземат участие е представлението. Искам да прибавя Любо Нейков, Виктор Калев, Мария Статулова, Димитър Рачков, Елена Петрова, Йорданка Христова, Васил Найденов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров и огромната Лили Иванова. Ще се веселя, в случай че те участват ".

Това показа Мария Грубешлиева, дъщерята на Стоянка Мутафова, която удостовери, че майка й сигурно ще се появи в залата във тип на холограма. " Ще го има и това за първи път в театъра. Хората са се погрижили за всичко ", показа още Муки пред столичен всекидневник.
свързани новини13087на 02.11.2021
Във вчерашния ден тя бе на среща в Сатиричния спектакъл, където видя програмата по честването и остана доста удовлетворена.

Колкото до монетата в символ на респект към огромната Стоянка Мутафова, сигурно и тя ще излезе, само че след 2 февруари. " Още не съм наясно тъкмо по кое време ще се случи това, само че знам, че се работи по въпроса ", сподели Муки.

70-годишната актриса показа, че е изкарала прелестна Коледа и Нова година в компанията на Богдана Карадочева, Стефан и фамилията й.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР