Честта на Никол и Даяна, които загинаха при катастрофа през

...
Честта на Никол и Даяна, които загинаха при катастрофа през
Коментари Харесай

Съученици на Даяна и Никол: Честта им бе осквернена

Честта на Никол и Даяна, които починаха при злополука през лятото на 2016-а, бе осквернена. Ние се разгласяваме против изказванията, че двете девойки са карали пили и че родителите не са се грижили задоволително за възпитанието им, споделиха на конференция трима от съучениците им от природо-математическата гимназия в Хасково.

Според материалите по делото промилите открити в кръвта на Никол са едвам 0,43, а на  Даяна -0,19  и младежите се позоваха на казаното от прокурора, че през лятото поради приема на плодове или при обезводняване, може да се покачат.

Галина Вълчева, която е от класа на Никол, съобщи че е била показана в напълно друга светлина в съда. Ръководителят на клуба по снимка Славян Костов показа, че ученичката е била огромен гений по снимка, обичала националните танци и България. Била е срещу тютюнопушенето, алкохола и опиатите.

Тримата възпитаници са инициирали подписка за обективен развой, подкрепена от 2000 души. Те не са удовлетворени от присъдата, само че обявиха, че не се афишират против постановеното решение на съда. Младите хора подчертаха, че са против характерностите на девойките, които нямат нищо общо и против мненията, че родителите им не ги били възпитали задоволително.

За гибелта на двете девойки, които караха мотопед без регистрация, Делян Делчев  получи 3 година условно с 5 година изпитателен период и лишаване на шофьорската брошура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР