Често забравяме на колко много места всяка година бива забелязван

...
Често забравяме на колко много места всяка година бива забелязван
Коментари Харесай

10-те места, чиито жители най-често стават свидетели на НЛО

Често забравяме на какъв брой доста места всяка година бива забелязван неидентифициран летящ обект – НЛО. Сред множеството сигнали има нещо общо – местоположението им.

Разбира се, доста са теориите и конспирациите, че става дума за военни летателни апарати или пък същински кораби на инопланетяни.

Редакторите на портала Profit.bg приготвиха лист на местата, чиито поданици най-често стават очевидци на летящи обекти без разумно пояснение от управляващите какво съставляват те и изобщо имало ли ги е?

10. Розуел, Ню Мексико

Градът е с популация малко над 48 000 души. Често ще го срещнете измежду теориите за наличието на чуждуземци. Розуел е прочут най-много с случая с НЛО през 1947 година. Уилям Брейзъл и синът му настояват, че са видели мощна светлина покрай чифлика, край който работели. Твърдели, че е имало злополука на НЛО. На място идват военните и казусът бива разследван. Има остатъци от някакъв обект, само че съгласно военните става дума за метеорологичен балон. Въпреки това локалните имат вяра, че става дума за НЛО. Всяка година в града се провежда фестивал, отдаден на НЛО.

9. Зона 51, Невада

Тази зона е обгърната в тайнственост от доста години. Позната е като летище Хоуми, езерото Груум, Дриймленд, Парадайз Ранд и доста други. Зоната е секретна военна база. С това се изчерпва формалната ни информация. За нея се носят многочислени спекулации и клюки. До преди 2015 година държавното управление на Съединени американски щати упорите отхвърляше съществуването на зона 51. Базата се намира в Невада, на по-малко от 100 благи северозападно от Лас Вегас. От десетилетия разнообразни случаи на НЛО са документирани. Конспиративните теории са доста, като съгласно една от тях точно тук е отвеян авариралият транспортен съд в Розуел. Вярва се, че точно в Зона 51 се реализират междупланетарни срещи. И освен – отсам ръководещите дефинират климата, осъществят пътешествия във времето и телепортация.

8. Дънди, Уисконсин

Тук не става дума просто за случаи на забелязване на НЛО. Тук живеят хора, които настояват, че са от други планети. Можете да влезете в ресторант, чийто интериор е напълно изискан като на седалище на НЛО. Казва се Benson’s Hideaway. През юни се провежда годишен фестивал на НЛО почитателите.

 10-те места, чиито поданици най-често стават очевидци на НЛО

7. Космически център Кенеди, Флорида

Тук се намира НАСА. Затова не е инцидентно, че не са малко на брой тези, които през годините настояват, че са видели странни и необясними неща към центъра. Говорим за НЛО. Любопитни са разказите на очевидците, само че още по-интересно е, че разказите идват освен от жители, само че и от чиновници на НАСА. Последните споделят, че са виждали неща, които не могат да си обяснят. Медиите луднаха през 2008 година, когато някогашен чиновник на НАСА съобщи, че е бил по случайност очевидец на отчет на астронавти, в които се разказва другарство с извънземни. Според думите на служителя, на Земята живеят инопланетяни и се разхождат сред нас. Към днешна дата от НАСА опровергават съществуването на НЛО.

6. Триъгълникът М, Русия

Според мнозина този триъгълник съставлява нещо от рода на Зона 51. Представлява изолирана гора в Урал. Странни ярки светлини, звуци, НЛО и срещи с полупрозрачни същества. Някои от случаите стават измежду бял ден. Според откривателите на НЛО, базата се намира някъде в планината и руснаците от години реализират връзка с извънземни. Обикновено „ диалозите ” продължавали от няколко секунди до повече. Светлини се виждали с часове.

5. Манитоба, Канада

Само през 2011 година тук са оповестени към 1000 случая на забелязан НЛО. Сред нещата, които очевидците рапортуват, са проблясвания на светлина, чинии, кълба и сфери. Един от най-популярните случаи е през 70-те години на 20 век. На серията от наблюдения е обещано името Charlie Red Star. В продължение на към две години край град Кармен непрекъснато се виждат странни обекти – най-често кълбо, което внезапно се появява и също толкоз ненадейно изчезва.

4. Минералното езеро, Вашингтон

През 1974 година частният водач Кенет Арнолд рапортува, че е видял НЛО. По думите му, става дума за „ летящи дискове ” и те нямат нищо общо с американските военни. Впоследствие Арнолд дава няколко изявленията за наблюдението си. Оттам насетне медиите стартират да приказват за летящи чинии и дискове. Терминът „ летяща паница ” се появява за първи път във връзка разказите на летеца. След неговия случай, в границите на няколко седмици биват докладвани още стотици случаи на НЛО край езерото.

 10-те места, чиито поданици най-често стават очевидци на НЛО

3. Бонибридж, Скотланд

В този дребен град на Шотландския има някаква тайнственост. Жителите са докладвали хиляди случаи на НЛО през последните няколко години. Населението е по-малко от 700 души, а записаните случаи на извънземни са 300. Съвсем умерено можете да кажете, че съвсем всеки срещнат там е виждал НЛО.

2. Линиите на Наска, Перу

Древната просвета Наска несъмнено е имала афинитет към рисуването на линии, формирайки форми, наподобяващи човешка фигура, лами, птици и риби. Става дума за интервала от 500 година преди Христа до 500 година след Христа. Линиите на Наска са разгласи за културно завещание на ЮНЕСКО. Те притеглят туристи от целия свят годишно. Мистерията към рисунките е плод на неуспехите на учените да обяснят по какъв начин тъкмо са основани линиите. Според откривателите на НЛО античните хора са имали връзка с инопланетяни.

1. Сан Клементе, Чили

В дребния град Сан Клементе, Чили, се случват необикновени неща. През 2008 година е отворен път, дълъг 19 благи. Местните го назовават пътят на НЛО. Защо? Защото съгласно тях, това е обичаното място на извънземните посетители, както и уместно място за приземяване на галактически кораби. Около половината от популацията на града е подавала сигнал за забелязан НЛО.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР