Често в отношенията със зодиите се раждат негативни стереотипи, които

Често в отношенията със зодиите се раждат негативни стереотипи, които ...

6 мита за Лъвовете, в които разумните хора не вярват.Често в отношенията със зодиите се раждат негативни стереотипи, които имат малко общо с действителността. Особено много подобни митове има около Лъвовете. Били много егоистични, изисквали голямо внимание и т.н. Но така ли е всъщност? Ето 6 мита за Лъвовете, в които разумните хора отдавна не вярват:

1. Лъвовете обичат само себе си

Като истински цар на зверовете Лъвът търси любовта на околните, за да бъде на пиедестала на тяхното внимание.

И все пак Лъвът има голямо и открито сърце, така че в стремежа си да бъде на видно място сред другите се крие не толкова егоизъм, колкото желанието да сподели своята душевна топлина с другите хора.

2. Лъвовете са царе на надменността и високомерието

Мнозина смятат, че представителите на тази зодия са много високомерни. Но пък трябва да се прави разлика между високомерие и заслужена гордост.

Наистина Лъвовете обичат да командват, но по природа са много нежни и добри хора, които често са душата на компанията.

3. Лъвовете постигат всичко лесно и без особени усилия

Не си мислете, че ако човек се роди Лъв, то всички ще му угаждат и улесняват живота. Не, като всички други Лъвът ще се учи, работи и постига всичко със своите способности и професионализъм.

4. Лъвовете са много придирчиви

Нима ако знаеш какво искаш, какво ти е нужно и за какво си достоен по принцип, затова го заявяваш директно - е придирчивост? Съвсем не.

Лъвовете не са придирчиви. Те просто не искат да унижават себе си с нещо, което им е под нивото.

5. Лъвовете предпочитат скъпите вещи

Какво да направят, ако всички струващи си неща са наистина скъпи? Но и Лъвът никога не би се отказал от икономисване. Ако видят две вещи с еднакво качество, но едната струва 10 лева, а другата - 110, то той ще избере първата.

Освен това Лъвовете разбират прекрасно, че парите са средство, а не цел. А целта е да живеят красиво и за своето удоволствие, без да се замислят за дреболии като цената.

6. Лъвовете обичат драмата

Да бъдеш чувствителен и вдъхновяващ човек и да си “крал на драмата” са напълно различни неща. И Лъвовете предпочитат първия вариант.

На тях не са им нужни конфликти и скандали, за да са център на внимание. Все пак не всяка реклама е положителна.

Източник: marica.bg