Често се сблъскваме с инфлуенсърки, които имат твърде високо мнение

...
Често се сблъскваме с инфлуенсърки, които имат твърде високо мнение
Коментари Харесай

Инфлуенсърка се оплака: Instagram триел профила ѝ, била твърде красива

Често се сблъскваме с инфлуенсърки, които имат прекомерно високо мнение за себе си, само че никоя от тях не може да се съпостави с 25-годишната Вероника Райек . Тя се оплака, че Instagram нееднократно трие профила ѝ, тъй като е прекомерно красива, написа каналът във vbox7.

" Наричат ме извънземно, хората не имат вяра, че живея. Мислят си, че съм прекомерно красива, с цел да съм същински човек ", оплаква се Вероника, която е от Словакия. Официалният претекст за деактивирането на профила на инфлуенсърката, която има над 1 млн. почитатели в Instagram, e " дискриминация ".
                 

В момента профилът ѝ още веднъж е деен, само че Вероника е категогична - към този момент ще насочи всичките си старания по наличие онлайн към Twitter и OnlyFans. " Не мисля, че съм съвършена, само че хората ги е боязън от мен. Просто си мислят, че съм прекомерно красива ", разяснява още тя и добавя, че получава ужасяващи известия от хора, които я упрекват, че обработва фотосите си или че има козметични интервенции по тялото си.

За да потвърди на злобарите , че е изцяло естествена, тя даже е летяла до Дубай, където доктор я е прегледал и удостоверил - изцяло естествена си е.
                 

Вероника е финалистка в състезанието " Мис Словакия " през 2016 година и твърди, че не желае да навреди на никого, даже не желае да взима ничие гадже, защото множеството гадни известия са точно от дами.

Сега Вероника е решена да си развива OnlyFans профила , защото от него припечелвала нелоши пари, а и там всички я харесвали.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР