Често казват, че няма по-лошо от несподелената любов. Разбира се,

...
Често казват, че няма по-лошо от несподелената любов. Разбира се,
Коментари Харесай

Как да го забравиш по-бързо

Често споделят, че няма по-лошо от несподелената обич. Разбира се, има надалеч по-лоши неща, само че когато по някаква причина увлечението ти към него не получава никакъв отговор или пък всичко към този момент е завършило, настава огромната меланхолия. И дано да не се лъжем - това е всякога и не, с времето не става по-лесно. След като мине избран интервал от време, естествено, разбираш, че си драматизирала повече от нужното и че краят на връзките ти с някого нормално е за положително. Как обаче по-лесно да стигнеш до там.

Редица са рецептите, които дават за разрушено сърце. Някои споделят, че би трябвало да мине тъкмо толкоз време, колкото си била с него, други споделят, че е задоволително просто да си намериш нова тръпка, трети - че би трябвало да си останете другари и всичко ще е наред. Разбира се, при всяка е друго и няма едно решение на казуса. Ето обаче няколко стъпки, с които да си окажеш помощ всичко това да стане по-бързо.

Приятелките

Малко или доста, колкото и да си отдадена на най-близките си приятелки, когато започнеш нова връзка, ги забравяш. Сега е моментът да се поправиш. Естествено, идва чувството за виновност, че си се отдалечила от най-близките си хора, с цел да си неразделна с този смотаняк, който ти е разрушил сърцето и си пропуснала безпределно доста злословия и истории, които са се случили на девойките. Организирай женско празненство, изненадай ги с нещо, наваксай изгубеното време и не забравяй, че не би трябвало да си другар с някого единствено, когато ти е комфортно.

На пазар

Клише? Определено! Но всички знаем, че клишетата работят. Излез и купи онази прелестна рокля, която си си харесала толкоз от дълго време. Или си вземи нахално скъпите обувки, които не можеш да си позволиш. Да, ще фалираш напълно, само че ще се почувстваш доста по-красива и мечтана, а и ще мислиш доста повече за това по какъв начин да свържеш двата края до заплата, вместо да се тормозиш за него. И другото факсимиле, наречено промяна на прическата, също постоянно оказва помощ. Така че, погрижи се за себе, с цел да се чувстваш и да изглеждаш добре и не му мисли доста.

Диета

Когато си във връзка, постоянно се отпускаш и качваш няколко непотребна килца. Сега е моментът да започнеш да ги сваляш - направи някоя нова диета, поспортувай малко. Така новата ти рокля ще ти стои още по-добре...

На лов за мъже

Приятелките ти няма да откажат. Събери ги и отидете на бар или дискотека, позабавлявай се, порадвай се на мъжкото внимание, което е обезпечено в бара. Няма неприятно в това да повдигнеш самочувствието си малко или даже да се отдадеш на някоя нова свалка. Така сигурно ще знаеш, че той е този, който би трябвало да съжалява, че не сте към този момент дружно, тъй като ти ще продължиш напред.

Порадвай се на самотата

Или по-точно на неналичието на връзка. По никакъв метод не се впускай незабавно в идната безпределно дълга връзка, в която да се повтори всичко, което си правила до момента. Дай си време да поживееш свободно, без да си вярна на някого. Или както споделя Саманта Джоунс от " Сексът и градът " - " Когато си свободна, светът е шведска маса ". Не се притеснявай да опиташ от шведската маса толкоз специалитети, от колкото се нуждаеш.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР