Често казваме, че да се получи връзката между двама души

...
Често казваме, че да се получи връзката между двама души
Коментари Харесай

По гласа ще ги познаем - кои мъже и жени са по-привлекателни

Често споделяме, че да се получи връзката сред двама души е нужна химия. Но това дали ще бъдем привлечени от някого зависи от редица фактори. На първо място за мнозина е външният тип. Но, става известно, на подсъзнателно равнище въздействие върху нашите усеща и страсти оказват и редица други фактори.
 Изпотяването, сърдечният темп и кои са същинските признаци на взаимно привличане
Неочакваните признаци на взаимното привличане

Как да разберем, че в действителност има химия

Според, извършено в Penn State University, хората, чиито гласове са в ниските тоналности, са по-привлекателни за дълготрайни връзки. А мъжете, които могат да се похвалят с сходен тембър, са считани за по-успешни и внушаващи почит.

И това си има много просто пояснение. И в дивата природа хищниците са тези с дълбоки, дрезгави гласове. Затова и хората, които имат сходен невисок глас, се считат за " огромни и плашещи ", без значение от физическите си дадености. А всяка жена желае до себе си мъж, който да излъчва убеденост и тя да усеща, че може да я закриля.
 Снимка 655515

Въпреки че живеем в ерата на цифровото другарство, вокалната връзка си остава една от водещите характеристики на хората. И е значимо освен какво приказваме, а и по какъв начин го приказваме. Може да използваме разнообразни акценти и тоналности, само че височината на гласа си остава негов водещ аспект.
 Гласът, особеното му звучене на запис и за какво най-вероятно не ни харесва
Защо не харесваме гласа си на запис

Да, не сме единствени

При извършения теоретичен опит се оказва, че мъжете и дамите с по-ниски гласове звучат по-предизвикателно и привлекателно. И точно те биват избирани като сътрудници за по-дългосрочни връзки. А дамите с по-ниски гласове основават чувство за нещо детско и не толкова сериозно, по тази причина и мъжете в множеството случаи ги избират за мимолетни авантюри, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР