Често изглежда, че животът е нещо доста скучно и монотонно.

...
Често изглежда, че животът е нещо доста скучно и монотонно.
Коментари Харесай

15 късметлии, станали свидетели на такива любопитни неща, които не се виждат всеки ден

Често наподобява, че животът е нещо много скучно и монотонно. Особено в случай че сте възрастен и смятате, че към този момент сте видели доста, а маршрутът ви нормално се състои единствено от пътувания до и от работа, от време на време се трансформира в търговски център.

Но би трябвало единствено да се огледате по-внимателно и ви чакат приятни изненади. Всякакви любопитни неща могат да се видят вкъщи, на улицата, в офиса или измежду природата. Не постоянно можете да ги забележите, тъй като би трябвало да покажете особено внимание и интерес към света.

Но в случай че имате задоволително шанс да попаднете на нещо извънредно и даже да го заснемете на камерата на телефона си, тогава ви е обезпечено прелестно чувство от подобен „ улов “.

1. Виждам тази неповторима катерица, чиято четина е боядисана в три разнообразни нюанса едновременно, в двора ми съвсем всеки ден

2. Хората споделят, че в случай че човек има два върха, значи ще има огромен шанс в живота.

3. Мразя, когато чорапогащниците се скъсат. Но този път бяха раздрани толкоз ловко, че към този момент се възхитих. Силует на нощния град на крайници ми.

4. Бягащата пътека изтръска толкоз нечистотия от маратонките ми. Изглежда, че някой през днешния ден не е бил свободен и е бягал доста мощно. Интересно е, че пръстта се разруши на тежки и леки купчини.

5. Забравих си слънцезащитния крем на открито и след няколко дни информацията на етикета се трансформира в чорба от букви.

6. Известният камион Tesla. Да го видиш в този момент на автомагистралата е огромен шанс.

7. Снимка от персоналната ми карта беше отпечатана отвътре на портфейла. Изглежда малко злокобно.

8. Котката ми си играеше със завесата и се заклещи в нея. И по този начин нокътят му за секунда се трансформира в светлинен меч.

9. Кленов лист се озова в реката, когато замръзна, и остави след себе си такава хубост. Вярно е това, което споделят, природата е най-хубавият художник.

10. Коремът на този паяк наподобява като на M&M. Можем единствено да се надяваме, че никой не го яде.

11. Изглежда, че тази бормашина е работила толкоз интензивно, че нейната серпантина е трансформирала посоката.

12. Прогноза за времето за през днешния ден: вероятността за дъжд е почти 5%. Всичко зависи от това къде тъкмо ще застанете.

13. Стрелката на кучето като че ли демонстрира тъкмо къде би трябвало да бъде погалена.

14. Бананът, който щях да хапвам, през днешния ден несъмнено е в музикално въодушевление.

15. Малкият пръст на дясната ми ръка има единствено една дипла, макар че всички стави са на мястото си.

16. Тази консервирана паста наподобява като неприятен фотошоп. Дори не знам дали да ги хапвам през днешния ден или е по-добре да остана без вечеря.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР