Често има объркване между двата продукта. Всъщност и балсамът, и

...
Често има объркване между двата продукта. Всъщност и балсамът, и
Коментари Харесай

Балсам или маска за коса – кое да изберете?

Често има комплициране сред двата продукта. Всъщност и балсамът, и маската за коса са нужни за здравето на вашата коса.

Всяка жена желае да има красива коса, тъй като тя е значима част от цялостния външен тип. Подбирането на верните артикули за коса и подобаващата прическа са нужните основи за една прелестна визия. Когато приказваме за измиване на косата, шампоанът е първата стъпка. Какво следва след това обаче? Балсам, маска за коса? Много постоянно хората бъркат двете неща, въпреки да са изцяло разнообразни артикули.
Балсам за коса
Балсамът хидратира косата и я прави по-гладка. Използването на този артикул предотвратява увреждането и накъсването на косата, породено от излагането на слънце. Основното преимущество на балсама за коса е, че той оказва помощ за задържане на себума, който косата губи след измиване.
Маска за коса
Маската за коса съчетава естествени подхранващи масла и други съставки, които работят съвършено на суха и повредена коса. Тя подхранва и овлажнява косата. Този тип артикул надълбоко хидратира и поддържа косата. Ето за какво маската за коса е по-подходяща, когато косата се нуждае от по-голяма хидратация и възобновяване.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР