„Честно казано, малко сме разочаровани от този развой на събитията.

...
„Честно казано, малко сме разочаровани от този развой на събитията.
Коментари Харесай

Петър Маринов, ДБ: Честно казано сме малко разочаровани за мандата

„ Честно казано, малко сме разочаровани от този процес на събитията. „ Демократична България “ имаше подготвеност и потенциал да сформира държавно управление “ – това призна пред камерата на bTV Петър Маринов.

Минути по-рано президентът Румен Радев разгласи, че е избрал да даде последния изследователски мандат за сформиране на кабинет на Българска социалистическа партия.

Ще поддържа ли дясното обединяване държавно управление на левицата? „ Тепърва ще дискутираме на парламентарна група. Ние сме декларирали изрично, че кабинет с министър председател Корнелия Нинова и мандат на Българска социалистическа партия няма да подкрепим “, разгласи Маринов.

Той означи, че „ извънредно значимо за българите в чужбина “ е отпадането на ограничаването от по 35 секции в страните отвън Европейски Съюз.

Негова персонална законодателна самодейност, която се надява да прокара в границите на това Народно заседание, е увеличение на прага на наложителната регистрация по Данък добавена стойност. По думите му това ще помогне на дребни и фамилни компании и на самонаети лица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР