Честито Рождество Христово скъпи приятели. Отново е Коледа, време за

...
Честито Рождество Христово скъпи приятели. Отново е Коледа, време за
Коментари Харесай

Караянчева посреща празника с празен стол

" Честито Рождество Христово скъпи другари. Отново е Коледа, време за наслада, шерване, за любов, за фамилията. Днес обаче на първо място желая да се обърна с болежка към тези български фамилии, които изгубиха собствен близки , откакто пандемията прекатурна живота ни. И край моята Коледна софра ще има един празен стол ", разгласява видеообръщение ръководителят на националното заседание Цвета Караянчева във " Facebook ".

" Столът на моя мощен, доблестен, добър татко . С най- дълбока откровеност изричам съболезнования на всеки изгубил непосредствен човек. Нека да намерим разтуха в най- хубавите си мемоари за тях и да се молим да почиват в мир ".

Да изкажем респект пред паметта им, като пазим себе си и близките , с цел да помогнем за о граничаване на болестта и да облекчим голямата тежест на нашите герои- медици . "

" Вярвам, че с идването на имунизациите животът последователно ще стартира да се връща към нормалния си темп . Но също по този начин имам вяра във значимостта на един различен вид имунитет- имунитетът против цинизма, егоизма, подправените вести и безразличието към близък, а построяването на този имунитет зависи от всеки един от нас. В светлината на Рождественския празник и неговото обръщение за добрина и любов са най- огромния урок за всички ни ", изясни Караянчева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР