Честито на победителите, всички се надяваме, че през следващите 5

...
Честито на победителите, всички се надяваме, че през следващите 5
Коментари Харесай

Герджиков за резултата: Целият държавен апарат работеше за действащия президент

Честито на спечелилите, всички се надяваме, че през идващите 5 година за положителното на нашия народ – ще се осъществен техните обещания, а не моите прогнози.

Това бяха първите думи на кандидат-президента Анастас Герджиков, откакто стана ясно, че Румен Радев печели втори тур на изборите за „ Дондуков “ 2.



Герджиков благодари на всички, които са застанали зад него и Невяна Митева.

„ Ние се кандидатирахме, тъй като смятахме, че страната има потребност от нас в миг на тежки рецесии. Смятахме, че има по какъв начин да преодолеем раздялите и да се обединим, с цел да намерим излаз от рецесията. И най-много – притеснявахме се, че демокрацията е в заплаха “, разяснява още той.

Според него няколко неща са попречили на кандидат-президентската двойка.

„ През цялото време нашите противници вместо да бележит какво са създали, непрекъснато, в продължение на 40 дни повтаряха единствено едно: „ Вие сте свързани с дадени партии и дадени хора “. Това не е същински спор “, добави кандидат-президентът.

„ Целият държавен уред работеше за настоящия президент. Това значи, че репресиите на силовите министерства бяха в интерес на господин Радев, вътрешният министър се занимаваше с това да е представител на предизборния щаб, правеше клевети на всяка своя конференция “, изясни той.

По думите се е опровергало изказванието на вътрешния министър Бойко Рашков, че вотът от Турция ще повлияе на изборите у нас. Като инситуация дефинира и акцията на Министерство на вътрешните работи в три български университета, измежду които и СУ „ Св. Климент Охридски “, на който Герджиков беше ректор преди да се включи в конкуренцията за „ Дондуков “ 2.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР