Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от вас

...
Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от вас
Коментари Харесай

Борисов за 13-ия рожден ден на ГЕРБ: Доказахме, че сме си научили уроците

Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от вас за напъните и отдадеността. Това написа министър председателят Бойко Борисов във " Facebook " във връзка 13-тата година от основаването на партията.

Той показва, че за 13 години от ГЕРБ получават доверието на българите 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни стимулира да сме още по-близо до хората и проблемите им, акцентира Борисов. По негови думи в партията постоянно и ще има място за почтени и работливи хора.

" През годините доказахме, че сме си научили уроците. Всеки, който минава моралните стандарти в партията, понася своите последици, без значение на каква позиция се намира ", написа още министър председателят.

Според него на локалните избори жителите ясно са посочили къде се ръководи безпринципно и където е било належащо, от ГЕРБ са създали нужните промени.

13 години ГЕРБ е опция на рухналата банкова система, спрените европейски пари и унищожената стопанска система. За разлика от тези преди нас ние харчим единствено толкоз, колкото изкарваме, акцентира Борисов и добавя, че за поредна година приходите се подвигат с 10%, а за осма поредна година пенсионерите получават коледни и великденски надбавки.

Модернизирането на инфраструктурата в страна и положителните условия за бизнес пък привиличали вложители и се разкривали работни места с европейски заплати.

Благодаря още един път на хората за вярата в нас и за простените неточности. Най-добрият метод да им се отплатим е с работа, работа, работа, безапелационен е Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР