Честит рожден ден, Брад Пит! Днес лошото момче на Холивуд,

...
Честит рожден ден, Брад Пит! Днес лошото момче на Холивуд,
Коментари Харесай

Брад Пит: Трябва да изгубиш всичко, за да спечелиш всичко!

Честит рожден ден, Брад Пит! Днес неприятното момче на Холивуд, невероятният чаровник, по който въздишат милиони дами, става на 59. Но може ли Брад Пит да остарее? Ние не имаме вяра!

В чест на холивудския ас и повсеместен любим на киноманите по целия свят - Уилям Брадли " Брад " Пит, сервира на вниманието ви шепа от неговите мъдри и вдъхновяващи мисли за живота, киното и фамилията:



" Вярвам в това, че ти самичък решаваш какви да са дните ти. Сам решаваш кой да е животът ти. И всичко зависи от твоите усещания. "

" В природата ми е да се движа. Моята доктрина е, че ти би трябвало да си акулата. Трябва да се движиш непрестанно. Не би трябвало да спираш. "

" В Мисури, откъдето съм аз, не приказваме за това, което вършим. Просто го вършим. Другото е фукане. "



" Имах другар, който работеше в приют. Той ми разказваше, че в последните си мигове хората не приказват за своя триумф, за премиите си, за книгите, които са написали, или за това какво са постигнали. Говорят единствено за любовта си и за съжаленията, които носят в душите си. Мисля, че това споделя всичко. "

" Славата е кучка. Заради нея непрестанно се чувстваш като момиче, което минава около служащи на градеж. "



" Успехът е звяр. И нормално насочва вниманието ти към неверните неща. Кара те да гледаш на открито, а не във вътрешността. "

" Трябва да изгубиш всичко, с цел да спечелиш всичко. "



" Винаги съм във война със себе си – от време на време вярна, различен път – не. "

" Когато срещнеш един човек, концентрираш ли се върху външния му тип? Само при първото усещане. И тогава се появява някой, който не е привлякъл погледа ти незабавно, само че ти започваш да приказваш с него и внезапно той се трансформира в най-хубавото нещо на света за теб. "



" Обичам да карам мотора си с каска. Така хората не ме разпознават и... аз мога да ги виждам. "

" Не си задавам въпроси за морала. Просто чувствам какво е вярно. И още нещо: знам, че най-важното е да си почтен със себе си. "

" Позвъних на баба си и дядо си. Дядо ми ми сподели: " Гледахме твоя филм. " " Кой? ", попитах аз. " Бети - извика той, - по какъв начин се споделяше филмът, който не харесах? "

" Действията споделят повече от думите. Това не важи на никое място с такава мощ, както в общуването с децата. "



" Гледам децата ни – синът ни от Виетнам, щерка ни от Етиопия, другата ни щерка – от Намибия, синът ни от Камбоджа... и всички те са братя и сестри! Това ми работи извънредно вдъхновяващо! "

" Да имаш деца трансформира напълно светогледа ти. Имах своите триумфи, направих някои в действителност мощни филми. Имах шанс и в този момент е време да споделя даровете, които животът ми сервира. Да си родител значи да свалиш фокуса от себе си. За това съм в действителност признателен. Уморих се да мисля единствено за себе си. Писна ми от мен самия. Когато имаш деца, искаш да си до тях непрестанно, да не пропускаш нито момент. Те ти носят същинска приятност и една дълбока обич. Можеш да напишеш книга, можеш да направиш филм, можеш да нарисуваш картина, само че да имаш деца е най-невероятното премеждие, което съм преживявал. "



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР