Честит професионален празник на здравните инспектори и всички, работещи в

...
Честит професионален празник на здравните инспектори и всички, работещи в
Коментари Харесай

Борисов към здравните инспектори: Повече от всякога се нуждаем от Вашия професионализъм

„ Честит професионален празник на здравните инспектори и всички, работещи в системата на публичното здраве. Намирайки се в обстановка на зараза, през днешния ден повече от всеки път се нуждаем от Вашия професионализъм, всеотдайна работа и грижа, с цел да подсигуряваме най-важното нещо - здравето на хората “. Това написа във Facebook министър председателят Бойко Борисов.

„ Вие сте тези, които са всеки ден на терен, а през днешния ден се намирате лице в лице с вируса - на предния фронт, рискувайки персоналното си здраве и живот, с цел да бъдем ние в сигурност. Държавата цени безпределно доста Вашия труд и ще направи всичко допустимо да обезпечи почтени условия за работа и развиване, които Вие безспорно заслужавате “, написа министър председателят.

По-рано през днешния ден той разгласи, че ще има по 1000 лева бонус за всички медици, които се намират на първа линия в битката против пандемията.

„ Пожелавам Ви здраве, кураж, религия и сили във Вашата благородна задача по опазването на публичното здраве! “, написа още Борисов. /tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР