Червено червилоРазбира се, това е най-страстният цвят, който се свързва

...
Червено червилоРазбира се, това е най-страстният цвят, който се свързва
Коментари Харесай

Червилото, което носите, разкрива какви сте в любовта

Червено червило

Разбира се, това е най-страстният цвят, който се свързва още с силата и действието. Когато една жена избира да постави на устните си алено червило, тя изпраща прочувствено заредени сигнали на представителите на противоположния пол. Освен това, изборът ѝ демонстрира, че е смела, самоуверена, притежаваща полов искра.

Коралов цвят червило

Дамите, които харесват кораловите червила, са игриви. Те желаят да бъдат видяни, във връзката си нормално са уравновесени и постоянно са по-инициативната половинка. Движат се с убеденост и постоянно се отличават от тълпата, което не остава неусетно от господата.

Пурпурно червило

Дамите, които харесват този цвят, в любовта се нуждаят от сътрудник, с който могат да водят необикновен, подтикващ диалог. Пурпурните нюанси подсказват, че дамата е креативен настроена, персона, която е събрала в себе си трудност, само че и уникалност. Такива дами постоянно притеглят мъжкото внимание.

Наситено розово

Розовите нюанси се одобряват за багри на невинността, игривостта. Жените, които избират червилата си в розово, обичат любовните занимания, флирта, само че постоянно попадат на сътрудници, за които се оказва, че не дават отговор на търсенето им. Може би би трябвало да си изяснят какво желаят, да се почувстват по-уверени, с цел да привлекат половинка, която се харесва на техните тяло, душа и сърце.

Червило в цвят бордо

Загадъчна, мощна, само че нуждаеща се от известно време, с цел да опознае добре мъжа против себе си. Изборът на този цвят червило отразява мощният и съдбоносен темперамент на дамата. Тя е търпелива, а с цел да я впечатли един мъж, би трябвало да е в действителност незабравим и похватите му за ухажване да не са банални.

Светлобежово

Когато става въпрос за намиране на сътрудник, дамите, които избират светлите, телесни червила са уязвими, когато се срещнат с подобаващия човек. Искат да бъдат признати съществено, могат да бъдат открити, да отдадат сърцето си, тъй като няма какво да крият. Тези дами са овладели доста добре флирта, всеки техен жест разкрива женствеността им.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР