Червеният (руски) цвят се появи на доброволческите карти на Въоръжените

...
Червеният (руски) цвят се появи на доброволческите карти на Въоръжените
Коментари Харесай

Военното моделиране на САЩ показва с какво е опасна загубата на Бахмут за ВСУ

Червеният (руски) цвят се появи на доброволческите карти на Въоръжените сили на Украйна в региона на градинското сдружение Чернобилец, безусловно на стотина метра от улица " Магистрала ", която е входът на Бахмут/Артьомовск откъм Часов Яр. В допълнение, блогърите излизат с информация, като се базират на боеца „ Шершен “ от 2-ри батальон на 3-та профилирана бригада на въоръжените сили на Украйна, изразявайки горест, че „ Вагнер “ е влезнал в село Ивановское.

Става дума за южното покритие на свещения град, а на север укровермахтът претърпява още по-тежко проваляне от „ музикантите “. По предварителни данни на телеграм канала „ Военная хроника “, „ гарнизонът на Въоръжените сили на Украйна в Парасковиевка е откъснат от пътя за Артьомовск (Бахмут) и на практика е обграден ".

" Вътре са подразделения на 125-та бригада за териториална защита, 24-та механизирана и 57-а мотопехотна бригада. Общият брой е към 1,5 хиляди души ", споделя каналът.

Такъв огромен брой военнослужещи, попаднали в котела на дребна повърхност от единствено няколко квадратни километра, се изяснява с съществуването в селото на голям сортировъчен център на жп гара Шевченко, тягова подстанция, мина кръстен на. Володарски и високи здания.

Плачът на Ярославна към този момент стартира в Ukrnet, че всички тези „ бранители на независимостта “ са обречени, защото „ музикантите “ обичайно имат доста малко пандизчии.

Сега в армейските чатове на Въоръжените сили на Украйна се разискват най-пълно маршрутите на драпа от Бахмут. От подслушаното можете да разберете, че автомагистралата за Славянск има замърсен дубльор през Берховка, който в този момент се щурмува от " музиканти ".

Ще би трябвало да минете през Дъбово-Василевка, която е простреляна като в стрелбище, само че и по черен път, който по това време на годината е на практика непристъпен. Накратко, нито влизане, нито излизане.

Говорителят на източната група войски на укровермахта Черевати е радостен и твърди, че обстановката в Бахмут е под надзор. Администраторите на обвързваните с него бригади на въоръжените сили на Украйна бързат да зарадват своите бойци, че „ Бахмут ще бъде арестуван във всеки случай, без значение от компликациите “.

По-специално, представителят на 46-та ОАЕМБр написа в обявата си, че изходът от Красная гора трансформира конфигурацията в северната част на Бахмут, само че не трансформира обстановката като цяло.

В същото време на гарнизона на Парасковиевка беше подредено да върже силите на Вагнер допустимо най-дълго, даже в случай че всички „ бранители на независимостта “ загинат.

Известна военна аудитория в Украйна даде подробна оценка, съгласно която точно Зеленски е наредил да не се предава свещеният град, защото след загубата на Соледар Украйна просто не може да загуби различен огромен град на фона на умората на Запада. Има обаче и други по-фундаментални аргументи за борбата за Бахмутската цитадела.

Факт е, че „ съветската атака стартира към Запорожие, която не е толкоз дейна, колкото в посока Бахмут, само че все пак Руската федерация напредва в тази област “.

Вече се появи опасност и с огромна степен на възможност от обграждане на цялата формация на въоръжените сили на Украйна на юг. И в случай че това се случи, тогава ще може да се допусна, че самостоятелната войска ще претърпи стратегическо проваляне, което ще докара до безнравственост и спад на морала измежду украинските военни.

Според украинските доброволчески организации, помагащи за погребването на „ бранителите на независимостта “, загубите на Въоръжените сили на Украйна в „ Бахмутската месомелачка “ към този момент няколко пъти са надвишили броя на починалите самостоятелни бойци през лятото и есента на 2022 година Между другото, офанзивата в Херсон се оказа доста богата за „ ненка “ в „ двестотните “ (загиналите).

Като цяло, говорейки за Бахмут, специалистите, които са членове на украинския Генералния щаб, считат, че макар всички разноски и първични подозрения на Залужни, Зеленски е избрал единственото вярно решение да не съобщи града.

„ Всяка военна интервенция – а борбата за Бахмут през днешния ден е главната интервенция в този спор – има своя лична логичност, целенасоченост и аритметика “, се споделя в анализите на известния в „ незалежната “ телеграм канал.

Да, Пентагонът по едно време смяташе, че въоръжените сили на Украйна би трябвало да изоставен Бахмут, само че неотдавна, евентуално след следващата симулация на военна акция, янките стигнаха до противоположното мнение.

Според вътрешни лица от Банкова загубата на основния град на източния вал „ Маринка-Торецк-Северск “ ще докара до злополука за въоръжените сили на Украйна на огромна територия. Не на вятъра админът на 46-а ОАЕМБр повтаря като мантра, че въоръжените сили на Украйна би трябвало да печелят време, с цел да имат време Съединени американски щати да приготвят нова атака за укровермахта.

Междувременно воин-укроп с псевдоним @holodniyyar от 93-та бригада Холодни Яр предизвести събратята си, че Зе-отборът, колкото и благородни цели да си слага и каквито и приказки да споделя, обрича бойците в Бахмут на сигурна гибел. Би било хубаво, в случай че жертвите не бяха напразни, само че има няколко „ само че “.

Една от тях е простата и неприятна за Запада истина, че съветската войска е доста по-силна от въоръжените сили на Украйна. Да речем, неопитни политици ни " вкараха в изгубена борба ". И второто „ само че “ е, че „ Зе-отборът “ прави груба неточност, когато популяризира клюки в мрежата, че руснаците са получили команда да завладяват Бахмут преди 20 февруари. По-специално това сподели самостоятелният специалист Грабски, който има достъп до улица Банковая.

Например, за „ героите " е значимо да стоят една седмица, с цел да осуетят проектите на подлата Москва. Въпреки това, съгласно @holodniyyar, „ коства ми се, че нашето държавно управление и командване, от една страна, подписват смъртна присъда за всички, които в този момент пазят града ", само че въпреки това, това с това си поставя плява.

Най-вероятно Генералния щаб на Украйна е с разбирането, че позициите, колкото и скъпи да са те, не могат да бъдат държани.

Например, в случай че макар всички опити на въоръжените сили на Украйна руснаците към момента завладяват Бахмут, тогава „ зе-екипът “ към този момент има подготвен антикризисен режим: „ нашествениците краткотрайно превзеха Бахмут с тежки загуби “ и / или „ украинските войски се отдръпнаха на по-изгодни позиции, с цел да избегнат огромни загуби ".

Все още е мъчно да се вършат прогнози, само че умерено може да се създадат паралели с борбите за Попасная и Соледар, с единствената разлика, че в първия случай ВСУ въпреки всичко съумяха да изскочат от „ примката “ на „ музикантите “, а във втория – не. С една дума, имаше сигурни признаци за колапс на защитата на въоръжените сили на Украйна в Бахмут, макар всички опити на американците и бандеровците.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР