Червеният депутат Жельо Бойчев е подал оставка. Вече е само

...
Червеният депутат Жельо Бойчев е подал оставка. Вече е само
Коментари Харесай

Разкол в БСП! Жельо Бойчев подаде оставка!

Червеният народен представител Жельо Бойчев е подал оставка. Вече е единствено редови народен представител, Нинова и Стойнев пробват да го разубедят.

Зам.-шефът на парламентарната група на Българска социалистическа партия Жельо Бойчев е подал оставка и към този момент е единствено редови народен представител, научи “24 часа”. Това обаче се държи в загадка и оставката му още не е призната, нито е обсъждана от алените депутати.

Самият Бойчев удостовери за оставката си, само че отхвърли коментар с сбитото пояснение, че претекстовете му са персонални. Колегата му и първи заместител на Корнелия Нинова в групата Драгомир Стойнев също не пожела да разяснява.

Депутати обаче разкриха, че Нинова и Стойнев не желаят към този момент да се разделят с Бойчев, тъй като са добър екип и бил скъп поради експертността си по доста тематики. Затова щели да го уговорят да отдръпна оставката си.

Припомняме, че Бойчев бе началник на краткотрайната комисия за ЧЕЗ и не скри разочарованието си, по какъв начин депутатите не могат да си свършат работата и да получат информация, тъй като държавните институции ги бойкотират по заповед.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР