Червената линия Северна Македония не е прекрачена, защото няма решение

...
Червената линия Северна Македония не е прекрачена, защото няма решение
Коментари Харесай

БСП отхвърли тезата на Слави: Споразумението за Северна Македония не е нарушено

Червената линия Северна Македония не е прекрачена, тъй като няма решение на българската страна за събаряне на ветото. Това разгласи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов пред Българска национална телевизия.

„ Има сделка на съдружен съвет и решението ще бъде взето от българския парламент “, изясни той за напрежението към обстановката с ветото върху РСМ.

„ България не изнася оръжия за Украйна и няма да изнася, тъй като Българска социалистическа партия е гарантът за това. Виждам всевъзможни импровизации по тази тематика и те се характеризират с цялостна липса на доказателства, само че това не е реалност. Ако изнасяхме оръжия за Украйна, щеше ли украинският дипломат през 2 седмици да желае такива “, съобщи Симов по отношение на кардиналната позиция на Българска социалистическа партия да не се изнасят оръжия за Украйна.

„ Борбата с корупцията е заложена в основата на това ръководство. В момента България има проблем и той се назовава неработеща прокуратура. Този проблем е персонализиран в лицето на Иван Гешев, само че действително е по-голям. Прокуратурата отхвърля да заведе каузи за доста скандални обстоятелства, като да вземем за пример случая с кюлчетата. Смяната на Гешев е дълъг и уморителен развой. Необходим ни е различен метод и имам вяра, че новият Закон за КПКОНПИ ще има проверяващи функционалности и ще помогне в тази посока. Този закон е добър и той мина през дълъг развой на разискване вътре в самата коалиция “, разяснява Симов идните промени в КПКОНПИ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР