Черноморският регион има голямо стратегическо значение за НАТО и алиансът

...
Черноморският регион има голямо стратегическо значение за НАТО и алиансът
Коментари Харесай

Столтенберг: Черно море има огромно стратегическо значение за НАТО

„ Черноморският район има огромно стратегическо значение за НАТО и алиансът усилва своето наличие в него ". Това съобщи в Одеса генералният секретар на Северноатлантическия контракт Йенс Столтенберг, съобщи БГНЕС.

``
реклама

„ За НАТО обстановката в Черно море има голямо стратегическо смисли. Румъния, България и Турция, трите крайбрежни страни в Черно море са членове на алианса. Грузия и Украйна също са крайбрежни страни и наши сътрудници “, сподели той.

--
Столтенберг означи, че НАТО и страните-партньори на алианса имат необятно наличие в района и че „ наличието в този район се усилва “. „ Присъствието на четири кораба на НАТО в Одеса е още едно удостоверение на това, какъв брой значим е този район за алианса, а също по този начин показва поддръжка за Украйна “, добави той.

По-рано министерството на защитата на Украйна заяви, че в Одеса е пристигнала група от четири кораба на НАТО, измежду тя е и българският „ Шквал “. Корабите ще останат в одеското пристанище една седмица.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР