Черноморец (Бургас) направи сериозна селекция по пътя към голямата цел,

...
Черноморец (Бургас) направи сериозна селекция по пътя към голямата цел,
Коментари Харесай

Черноморец направи отлична селекция, добави и ас на Созопол към новите играчи

Черноморец (Бургас) направи сериозна селекция по пътя към огромната цел, а точно завръщане на отбора в професионалния футбол.

Треньорът на тима Веселин Великов разкри и листата с имена, които досега са на 100% част от отбора, като тимът ще търси само предпочитано централен бранител. Тимът се готви в чудесно въодушевление и несъмнено всички в тима са оптимисти за осъществяването на огромната цел. 

Тимът притегли Атанас Кръстев, който е ляв бек и идва от ФК Саяна. Роден е през 1993 година и бе част от Арда в елита на българския футбол. Работил е в Етър Велико Търново с треньора на бургазлии, където бе и главен футболист по левия фланг на защитата.

Крилото Миро Манев от Атлетик Куклен е друго ново попълнение на отбора. Той ще работи главно по фланговете.

Александър Праматаров, някогашен футболист на Марица и Миньор Перник, също към този момент е част от бургазлии. За последно той бе част от състава на перничани.

Отборът притегля и една от звездите на ФК Созопол Венци Гюзелев, който от през днешния ден може да се смята за сигурен нов футболист на отбора, откакто приключи трудовите си взаимоотношения с отбора от Втора лига.

Той може да играе на всяка една позиция в офанзивата.

Отборът откри и заместител на Григор Долапчиев в лицето на македонеца Андрей Симевски, който идва от отбора на Беласица Струмица от Втора македонска лига, където е вкарал 7 попадения в 13 мача.

Халфовата линия пък бе подсилена с още двама чужденци, като това са Сейду Дембеле, който идва от Дреновец, както и подвизавалия се в Швеция Аризио Коща, който е португалец и е бил в третия ешалон на скандинавската страна. Той бе и на проби в Добруджа.С тима упражняват и три момчета от школата на клуба, като това е доказателство, че Черноморец Бургас желае да развива локалните гении. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР