Черногорският бизнесмен Брана Мичунович, смятан за "господар" на престъпния свят

...
Черногорският бизнесмен Брана Мичунович, смятан за "господар" на престъпния свят
Коментари Харесай

Арестуваха господаря на престъпния свят в Черна гора

Черногорският предприемач Брана Мичунович, считан за "господар " на незаконния свят в Черна гора и лице, доста близо до фамилията на президента Мило Джуканович, бе задържан на Бъдни вечер в Будва, тъй като в употребяваните от него пространства е открито оръжие, написа вестник "Новости ".

В полицейската акция са арестувани още няколко души по съмнение в нелегално владеене на оръжие. Мичунович и приятелите му Сава Вуйович и Сърджа Мичунович са в ареста за 72 часа, добави Българска телеграфна агенция.

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović ostaje u tužilačkom zadržavanju koje mu je dan ranije određeno do 72 sata.
— RT Budva (@rtbudva)
Името на Брана Мичунович се свързва с хазарта и с многочислени афери в Черна гора.

Навремето той е бил другар на Желко Ражнатович Аркан и за него водачът на сръбските радикали сподели, че е толкоз мощен, че е действителният президент на Черна гора, който държи в ръка и самия Мило Джуканович.

Вицепремиерът Дритан Абазович поздрави дейностите на полицията и акцентира, че всички жители би трябвало да бъдат равни пред закона.

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović doveden je u kotorsko tužilaštvo na saslušanje. On je juče priveden na izlazu iz Budve pošto je kontrolom vozila u kojem se nalazio policija pronašla oružje.
— RT Budva (@rtbudva)
Лидерът на Движението за промени Небойша Медоевич приветства акцията на полицията и изрази очакване "като начало " Мичунович да бъде съден за укриване на налози и пране на пари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР