Чернобилската зона е отчуждена, но продължава да привлича всякакви пътешественици,

...
Чернобилската зона е отчуждена, но продължава да привлича всякакви пътешественици,
Коментари Харесай

Вижте Чернобил и Припят, навярно най-призрачното място на света (СНИМКИ)

Чернобилската зона е отчуждена, само че продължава да притегля всевъзможни пътешественици, фотографи или просто фенове на мощните чувства, написа ofigenno.com. Мястото, където преди време се случи тази ужасна покруса и през днешния ден обладава някаква притегателна мощ, която мами да посетите неразрешения град и неговите околности.

Фотографът Владимир Мигутин не съумя да преодолее зова на Чернобил и дружно с камерата си, изучи най-забравените и диви места там. Неговите фотоси са извънредно необикновени, с помощта на инфрачервения филтър, който оцвети Припят в непредвидени отенъци.
„ Трудно е да се опише цялата атмосфера, която цареше в близост по време на това пътешестване. Струваше ми се, че се намирам в парадайса на друга планета, “ споделя Мигутин, наблягайки, че тестването и страстите били извънредно позитивни.

Докато хората към момента странят от мястото на ужасната злополука, животните от дълго време се завръщат. Някои хора също започнаха да заселват назад родните си места – не в самия Припят, където е строго неразрешено, само че някои села в Чернобилска област започнаха още веднъж да се снабдяват с поданици, въпреки и малко.

Някога тук още веднъж ще има живот. Вижте обаче какво е в този момент:

 

 

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР