Черно море загуби драматично след изпълнение на дузпи от Лудогорец

...
Черно море загуби драматично след изпълнение на дузпи от Лудогорец
Коментари Харесай

Черно море към феновете: Накарахте ни да се чувстваме домакини в Разград

Черно море загуби трагично след осъществяване на дузпи от Лудогорец във втория полуфинал от шампионата Sesame Купа на България и по този начин отпадна от шампионата.

Въпреки това, от клуба не пропуснаха да благодарят на своите почитатели, които пътуваха до Разград, с цел да поддържат възпитаниците на Илиан Илиев във значимия мач.

Пълното известие на Черно море:

„ Благодарим на всички последователи, че за следващ път ни накарахте да се усещаме като домакини на стадиона на първенеца на България. Гордеем се с вас! Заедно сме най-силни и това беше потвърдено нощес в Разград.

Показахме, че Черно море в никакъв случай не се предава и постоянно търси успеха, без значение от името на противника или някакви други условия. За страдание не ни доближи малко, с цел да се класираме на финала за Купата на България и по този метод да ви зарадваме.

Вашата поддръжка ни окуражи и задължава да се раздадем до краен лимит във всеки един от оставащите 5 мача до края на шампионата. Ще преследваме класиране на допустимо най-висока позиция и ви обещаваме, че сме подготвени за борба. Вярваме, че с поддръжката, която получаваме от вас, триумфите занапред предстоят “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР