Черно море трябва да запази лицето си от минали години

...
Черно море трябва да запази лицето си от минали години
Коментари Харесай

Илиев: Някои хора вече трябва да се събудят

Черно море би трябвало да резервира лицето си от минали години и да надгради, съобщи Илиан Илиев на старта на подготовката за новия сезон в българската футболна efbet лига. Треньорът на варненци добави, че е удовлетворен от количеството налични играчи и се надява те да разкрият капацитета си.

 „ През последните две години сме доста покрай третото място и демонстрираме, че разликата с тимовете пред нас не е толкоз огромна, без значение че техните бюджети са двойно или тройно по-големи “, съобщи старши треньорът на Черно море след първата лятна подготовка през вчерашния ден.

„ Гледаме колкото се може по-напред, бяхме покрай третото и четвъртото място предходната и тази година. Надявам се в този момент, когато още по-малко хора напущат, а малко нови влизат, да запазим лицето си и естествено да надградим “.

Той добави, че в съблекалнята тимът има запаси, които по думите му „ би трябвало да се посъбудят и да си заемат мястото “.

Илиан Илиев изрече благодарности на Стефан Велев и Георги Георгиев, чиито контракти изтекоха и няма да бъдат възобновени.

„ Те бяха с нас три години и са извънредно момчета, експерти и положителни футболисти. Желаем им шанс “ сподели експертът.

Запитан за селекцията, Илиев уточни, че времето е доста малко, с цел да се мисли за тези неща: „ Не търсим (футболисти) на доста позиции, защото най-важното е, че имаме по-голяма група и много хора, които не са разкрили капацитета си “.

„ Това им споделих – тези хора, които получиха по-малко шансове, би трябвало да създадат живота на треньорите по-труден, да ни основат повече компликации при избора кой да стартира мачовете “, изясни той.

 „ В отбраната ще търсим, в случай че продадем някого. На крилата имаме петима души. Това им споделих – би трябвало да се разсънят, защото имаме огромно количество, само че би трябвало да дадат и качество “, разясни треньорът.

Той заключи, че и различен път тимът е правил подготовка за 30 дни, само че въпросът е, че почивката е малко.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР