Черно море трябва да запази лицето си от минали години

...
Черно море трябва да запази лицето си от минали години
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не търсим нови на много позиции, целта е топ 4

Черно море би трябвало да резервира лицето си от минали години и да надгради.

Това съобщи старши треньорът на варненци Илиан Илиев на старта на подготовката за новия сезон в българската футболна efbet лига.

Той добави, че е удовлетворен от количеството налични играчи и ги прикани да разкрият капацитета си. Черно море ще стартира новия сезон с аудиенция на Арда в Кърджали.

" През последните две години сме доста покрай третото място и демонстрираме, че разликата с тимовете пред нас не е толкоз огромна, без значение че техните бюджети са двойно или тройно по-големи ", съобщи старши треньорът на Черно море.

" Гледаме колкото се може по-напред, бяхме покрай третото и четвъртото място предходната и тази година. Надявам се в този момент, когато още по-малко хора напущат, а малко нови влизат, да запазим лицето си и естествено да надградим. Целта ни е 4-ото място. "

Той добави, че в съблекалнята тимът има запаси, които по думите му " би трябвало да се посъбудят и да си заемат мястото ".

Илиан Илиев изрече благодарности на Стефан Велев и Георги Георгиев, чиито контракти изтекоха и няма да бъдат възобновени.

" Те бяха с нас три години и са извънредно момчета, експерти и положителни футболисти. Желаем им шанс " сподели експертът.

Запитан за селекцията, Илиев уточни, че времето е доста малко, с цел да се мисли за тези неща:

" Не търсим (футболисти) на доста позиции, защото най-важното е, че имаме по-голяма група и много хора, които не са разкрили капацитета си. Това им споделих - тези хора, които получиха по-малко шансове, би трябвало да създадат живота на треньорите по-труден, да ни основат повече компликации при избора кой да стартира мачовете ", изясни той.

Илиев разкри, че други напуснали футболисти все още няма. Запитан на кои постове вероятно ще търси играчи, наставникът повтори, че макар че нямат фикс концепция сега, то може би халф и нападателен състезател:

" В отбраната ще търсим, в случай че продадем някого. На крилата имаме петима души. Това им споделих - би трябвало да се разсънят, защото имаме огромно количество, само че би трябвало да дадат и качество ", разясни треньорът като заключи, че и различен път тимът е правил подготовка за 30 дни, само че въпросът е, че почивката е малко.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР