Черно море Тича остава без двама баскетболисти за първия си

...
Черно море Тича остава без двама баскетболисти за първия си
Коментари Харесай

Милян Боцка и Николай Грозев аут от състава на Черно море Тича за мача за Купата

Черно море Тича остава без двама баскетболисти за първия си мач от 1/4-финалите в шампионата за Купата на България, който ще се играе в столичната зала “Универсиада ” на следващия ден от 18.30 ч. В дуела против столичани треньорът на варненци Дарин Великов няма да може да разчита на Милян Боцка и Николай Грозев, потвърдиха от лагера на “моряците ” за bball.bg.

Процедурите към оформянето на документите за работната виза на 185-сантиметровия сърбин в родината му към момента не престават. Това бе и повода той не бъде в състава на Черно море Тича в предходния дуел против Академик. От щаба на варненци са надяват гардът да бъде на линия за реванша против Левски Лукойл след седмица.

Ситуацията към Николай Грозев е сходна като интервал, само че той се възвръща откакто е изкълчил гален. През този сезон двуметровият гард осъществя приблизително по 8.6 точки, 3.6 битки и 1.9 асистенции в 7 срещи на “моряците ” в НБЛ Виваком.

В 1/4-финалите от шампионата за Купата на България при мъжете се играе на разменено посещение. Вторият дуел сред Черно море Тича и Левски Лукойл ще бъде на 17 януари в зала “Христо Борисов ” от 18.00 ч.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР