Черно море разкритикува главния рефер на двубоя с ЦСКА Радослав

...
Черно море разкритикува главния рефер на двубоя с ЦСКА Радослав
Коментари Харесай

Черно море скочи на съдията от мача с ЦСКА

Черно море разкритикува основния рефер на дуела с ЦСКА Радослав Гидженов. " Моряците " пуснаха видео, в което демонстрираха нарушаванията на единствено един футболист на " армейците " - Тибо Вион, в които играчът трябваше да получи жълт картон. Черно море загуби въпросната среща на стадион " Българска войска " с 0:1.

Ето какво пуснаха в клубния си уебсайт от варненския клуб:

Съдията Радослав Гидженов показва чудноват аршин за проявление на картони в дуела от 18-ия кръг на efbet Лига сред тимовете на ЦСКА и Черно море. Главният рефер предупреждаваше публично футболистите на двата тима по друг метод, като на моменти разпоредбите на футболната игра като че ли не съществуваха. " Моряците " бяха декорирани в жълто за най-малкото, до момента в който нарушаванията на играчите на домакините бяха подминавани с лекост.

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти даже накъртващо. Обикновено сме привикнали против Черно море да се демонстрират публични предизвестия в обстановки, в които към този момент няма по какъв начин да се спести картон, до момента в който преди този момент и още повече след - всичко остава в графата " невидял ".

Ето някои от фауловете на единствено един футболист на ЦСКА - Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би тъй като трябваше да прати френския футболист под душовете доста преди края на срещата на " Българска войска ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР