Черно море победи Крумовград с 3:1 като гост в първия

...
Черно море победи Крумовград с 3:1 като гост в първия
Коментари Харесай

Черно море се измъчи с Крумовград, но все пак взе трите точки

Черно море победи Крумовград с 3:1 като посетител в първия дуел от третия кръг на футболната Първа лига. Двата отбора изиграха равносилен мач на „ Футболен комплекс „ Никола Щерев – Старика “ в Пловдив.

В 21-ата минута недоразумение в отбраната на Черно море докара до нова рискова обстановка пред вратата на „ моряците “ и стражът на гостите трябваше да се намесва още веднъж след удар с глава на Александър Колев.

Малко по-късно гол на Ренан Арияш бе анулиран поради засада.

В 37-ата минута Черно море получи правото да извърши дузпа. Арияш фаулира Матеуш Машадо в наказателното поле на Крумовград и основният арбитър Валентин Железов уточни бялата точка. Зад топката застана Атанас Илиев, който не сбърка, с цел да даде задатък на своя отбор.

В самия завършек на постоянното време на първата част обаче домакините изравниха. Димитър Тонев изведе Александър Колев отляво зад отбраната на Черно море и нападателят на Крумовград разстреля Иван Дюлгеров с удар по земята за 1:1.

В 86-ата минута Черно море стигна до втори гол. „ Моряците “ лишиха на границата на наказателното поле и влезлият като запаса Велислав Василев стреля по земя, топката рикошира в крайници на Джуниет Али, заблуди Янко Георгиев и влезе в мрежата му за 2:1.

В петата минута от добавеното време на срещата Николай Златев оформи крайния резултат, откакто се откъсна от отбраната на домакините на контраофанзива и осъществя за 3:1.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР