Черно море победи Черноморец Балчик с 3:0 контролна среща на

...
Черно море победи Черноморец Балчик с 3:0 контролна среща на
Коментари Харесай

Черно море се наложи над Черноморец Балчик в контрола

Черно море победи Черноморец Балчик с 3:0 контролна среща на стадион “Тича”. Спарингът бе организиран незабавно, откакто бе анулиран мача на “моряците” с Левски от 4-ия кръг на Първа лига. Попаденията за Черно море осъществиха Мазир Сула, Алекс Фернандес и Исмаил Иса.

Черно море започва дуела с напън и още в 8-ата минута откри резултата. След центриране отдясно, Евгений Сердюк стреля с крайник, само че Иван Иванов мазета, топката попадна в Мазир Сула, който от близо осъществя за 1:0.

Ударно стартира втората част за Черно море и още след подновяването на играта Ангел Ангелов проби отдясно и центрира към наказателното поле, където Матиас Курьор стреля, само че стражът на гостите съумя да избави сигурен гол. Веднага по-късно Курьор заложи топката на Златев, който на скорост опита да я насочи към близкия ъгъл, стреля право в ръцете на вратаря.

В 64-ата минута “моряците” стигнаха до втори гол. Матиас Курьор отдясно откри Алекс Фернендес в наказателното поле, който пусна топката около вратаря за 2:0. В 66-ата минута Ангел Ангелов проби отдясно и центрира към Курьор, който вкара, само че страничният арбитър подвигна флага, че преди подаването топката е напуснала очертанията на терена и голът не бе зачетен.

В 70-ата минута резултатът стана типичен. След центриране от корнер на Николай Златев, Матиас Курьор стреля с глава. Топката се отби в напречната греда и попадна в Иса, който вкара за 3:0. В идната минута Николай Златев получи пас на границата на наказателното поле, и стреля в далечния ъгъл, само че попадението не бе зачетено поради засада.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР