Черно море отговори на позицията на Лудогорец, в която шампионите

...
Черно море отговори на позицията на Лудогорец, в която шампионите
Коментари Харесай

Черно море атакува Лудогорец: Много сте активни при определянето на съдийските бригади

Черно море отговори на позицията на Лудогорец, в която първенците попитаха реторично „ Кой избяга от час? “

В нея „ орлите “ разкриха, че на 12-ти февруари треньорският щаб е участвал на онлайн семинар, на който са били показани противоречиви обстановки от съдийско естество, като най-вече е подчертано на дузпите и алените картони.

От Черно море отвърнаха: „ Явно сътрудниците и съдиите от Висшата лига също не са участвали на извънредно ползотворния " ОНЛАЙН семинар, на който са били презентирани противоречиви обстановки от съдийско естество и най-много на частта за дузпите и алените картони, под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с присъединяване на ръководителя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан ".

Със сигурност обаче част от управлението на присъствалите на СЕМИНАРА са доста дейни при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за срещите от шампионата! "

Варненци споделиха и фрагменти на идентична обстановка по време на мач от Висшата лига, когато нападател е застъпен в наказателното поле. В случая основният рефер е извикан от ВАР и е отсъдена дузпа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР