Черно море официално привлече вратаря Християн Славков. Стражът подписа своя

...
Черно море официално привлече вратаря Християн Славков. Стражът подписа своя
Коментари Харесай

Черно море представи нов вратар

Черно море публично притегли вратаря Християн Славков. Стражът подписа своя контракт с „ моряците “ и ще носи екипа на варненския отбор през сезона в efbet Лига. 20-годишният състезател се причисли към „ зелено-белите “ по време на лагера в Тетевен, като записа присъединяване в последните две инспекции на отбора против Етър (4:0) и Ботев Враца (1:3), оповестява формалният уебсайт на клуба.

Славков ще се конкурира за титулярното място с Иван Дюлгеров, а трети вратар ще е Денислав Стойчев, който главно ще играе за дублиращия отбор на Черно море в Трета лига – Североизточна зона.

В същото време вратарятГалин Григоров ще продължи кариерата си в Черноморец Балчик. Григоров ще играе като преотстъпен за новака във Втора лига, където ще работи със Стоян Ставрев, който дълги години бе треньор на вратарите в отбора от „ Тича “.

През предишния сезон роденият през 2003 година състезател бе трети пазач в представителния отбор на „ моряците “, като игра за дублиращия отбор в Трета лига – Североизточна зона.

С Черноморец Балчик към този момент се готви и бранителят Наско Янков, който също мина при „ балчишките акули “ чартърен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР