Черно море и Царско село не излъчиха победител в среща

...
Черно море и Царско село не излъчиха победител в среща
Коментари Харесай

Късна дузпа и бой при равенството между "Черно море" и "Царско село"

" Черно море " и " Царско село " не излъчиха победител в среща сред двата отбора от 14-ия кръг на Първа футболна лига. Мачът във Варна се отличи с доста нарушавания и мощни страсти, а домакините стигнаха до равенството след дузпа в края на постоянното време.

Първото полувреме мина без голове, само че с много фалове и пропуски. Най-фрапантният беше на Миси Мезу от " Царско село ", който пропусна да прати топката в опразнената врата на съперника в 11-ата минута.

Снимка: Lap.bg

До попадение гостите стигнаха в 53-ата минута. Ален Стеванович беше изтърван от Цветомир Панов и прати топката във вратата на " Черно море ".

В 89-ата минута съдията Никола Попов отсъди дузпа за домакините, откакто вратарят на " Царско село " Янко Георгиев събори Евгений Сердюк в наказателното поле. Фаулираният футболист стана и голмайстор за отбора си.

Снимка: Lap.bg

В първите минути на продължението се стигна до физическа разпра сред Милан Йокич от " Царско село " и Родриго от " Черно море ". Двамата повлякоха в мелето и други футболисти, само че в последна сметка получиха червени картони.

" Черно море " е на четвърто място в класирането, до момента в който " Царско село " е финален.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР