Черният ни дроб редовно е подложен на силен стрес. Не

...
Черният ни дроб редовно е подложен на силен стрес. Не
Коментари Харесай

Ето ги храните, които са филтър за черния дроб

Черният ни дроб постоянно е подложен на мощен стрес. Не постоянно се придържаме към здравословния метод на живот. Любовта ни към сладкото, мазнините и алкохола, предизвикват тежки увреждания на черния дроб. Ето храните, които оказват помощ за филтриране на черния

Чесън

Съдържа огромни количества селен и алицин, които са естествени стимуланти и отлични съставки за пречистване на черния дроб. Освен това отстранява токсините и задейства ензимите.

Грейпфрут и други цитрусови плодове

Съдържа доста антиоксиданти и витамин С. Това са отлични съставни елементи, които способстват за естественото пречистване на тялото - по-специално на черния дроб. Дори в случай че пиете една дребна чаша цитрусов сок дневно, ще увеличите количеството ензими в тялото, което ще насърчи цялостната детоксикация. Ако не грейпфрут, изпийте сутринта сок от половин лимон, разводнен с топла вода.
свързани новини10769на 02.12.2021
Авокадо

Този висококалоричен артикул е доста потребен за черния дроб. Съдържа глутатион, антиоксидант, който избавя тялото ни от вируси и отрови.

Зеленолистни зеленчуци

Добавете ги към салата или направете вкусни смутита от зеле, спанак и магданоз (можете да добавите банан за сладостен вкус). Такъв комплект обезврежда резултата на тежките метали, пречиства кръвта и черния дроб, а също по този начин ни дава прилив на сила.

Ябълки

" Една ябълка дневно държи лекаря надалеч ". Това е поговорката. И добра причина! Пектинът, който се съдържа в ябълките, пречиства организма от отпадните артикули и укрепва имунната система.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР