Черната кутия е открита. На външен вид целостта й не

...
Черната кутия е открита. На външен вид целостта й не
Коментари Харесай

Военният министър: Разчитането на черната кутия на падналия СУ-24 започва още днес

Черната кутия е открита. На външен тип целостта й не е нарушена, няма повреди по нея. Очаква се нейното разчитане да стартира да стартира през днешния ден и да завърши тогава, когато бъде извлечена цялостната информация. Това съобщи министърът на защитата Димитър Стоянов преди съвещанието на Съвета за сигурност в Министерския съвет по отношение на определяне на аргументите за разбиването на военния аероплан Су-24, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

Военният министър посочи, че черната кутия ще бъде разчетена у нас. Той беше безапелационен, че няма проблем с пистата на летището в Безмер. " Информацията, която беше подадена не дава отговор на истината “, отсече той.

" Днес сутринта още веднъж посетих полковник Дончев във Военно-медицинска академия. Чувства се добре, само че ще остане под наблюдаване ", сподели още той.

Стоянов дефинира като неуместна теорията, че самолетът се е разрушил след фалшив ремонт. " След ремонта самолетът е прелетял 63 часа. Едва ли някой може да планува на еди кой си час да се случи някакво събитие ", изясни той и прикани публицистите да канят в телевизионните студия единствено специалисти.

Нели СТАВРЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР