Черна гора е готова да разшири санкциите срещу Русия, за

...
Черна гора е готова да разшири санкциите срещу Русия, за
Коментари Харесай

Черна гора иска още санкции срещу Русия

Черна гора е подготвена да разшири глобите против Русия, с цел да следва напълно външната политика на Европейския съюз и ограниченията, които Брюксел подхваща във връзка с съветската експанзия против Украйна. Това бе обявено след диалога на номинирания за министър-председател на бъдещото държавно управление Дритан Абазович със специфичния делегат на Съединени американски щати за Западните Балкани Габриел Ескобар.

Черна гора може да разчита на помощта на Съединени американски щати, посочи Ескобар.

Двамата разискаха във видео диалог събитията в Украйна и евентуалните бъдещи дейности за ограничение на съветската експанзия в Източна Европа.

Ескобар и Абазович бяха единомислещи, че сега е извънредно значимо страните от Западните Балкани да покажат огромна увереност в отбрана на полезностите на цивилизацията.

" Черна гора е подготвена да разшири обсега на глобите, с цел да следва външната политика на Европейски Съюз до дъно. Ще следим обстановката с съветските олигарси и ще предприемем всички ограничения в сходство със закона, в случай че те дойдат в Черна гора. За да запазим стабилността и цялостната сигурност на страната, организираме действия, ориентирани към битка със зловредни въздействия в Черна гора, които доведоха до експулсирането на съветски посланик ", съобщи Абазович.

По думите му с изключение на филантропична и финансова поддръжка, страната ще изпрати военно съоръжение в Украйна " незабавно щом вътрешните процедури в Черна гора приключат ".

Дритан Абазович съобщи, че Черна гора се стреми да бъде образец за непоклатимост и ясна европейска и евроатлантическа политика на Западните Балкани, като предизвиква концепциите за мир и разговор.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР