Ченгета спипаха трима пияни шофьори във Врачанско, друснаха им актове,

...
Ченгета спипаха трима пияни шофьори във Врачанско, друснаха им актове,
Коментари Харесай

Ченгета спипаха трима пияни шофьори във Врачанско, друснаха им актове

Ченгета спипаха трима пияни водачи във Врачанско, друснаха им актове, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Малко след среднощ в село Зверино катаджии спрели лек автомобил "Мерцедес ЦЛС ", ръководен от 25-годишен гражданин на обитаемото място. В хода на инспекцията униформените тествали водача за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел под 1.2 промила.
Почти незабавно по-късно служителите на реда ревизирали в селото още една лека кола - "Фолксваген Пасат ", ръководена от 26-годишен гражданин на Зверино. Шофьорът бил тестван за приложимост на алкохол, като тестът била позитивна с под 1.2 промила.
На двамата извършители им били формирани актове по Закона за придвижване по пътищата и издадени талони за здравно проучване, като по-младият лидер не е дал кръв за лабораторен разбор.
Около 5.30 часа тази заран в Криводол е бил спрян за инспекция лек автомобил "Ауди " А4, ръководен от 22-годишен гражданин на село Лехчево. Униформените създали тест на лидера, като дрегерът посочил под 1.2 промила в издишания въздух. Младежът е със формиран акт за определяне на административно нарушаване и е с публикуван ваучър за медицински разбор, само че същият не се е явил във врачанската болница, с цел да даде кръв.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР