Ченгета прекъснаха сделката с културно-исторически ценности на двама мъже във

...
Ченгета прекъснаха сделката с културно-исторически ценности на двама мъже във
Коментари Харесай

Ченгета прекъснаха сделката с културно-исторически ценности на двама мъже във Враца, намериха близо 250 ценни монети

Ченгета прекъснаха договорката с културно-исторически полезности на двама мъже във Враца, откриха близо 250 скъпи монети, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Случката е от през вчерашния ден. На територията на Министерство на вътрешните работи във Враца е била извършена профилирана интервенция по линия на Културно-исторически полезности.
След оперативно-следствени дейности, на улица в града е била осъществена инспекция на двама мъже - 54-годишен локален гражданин, престъпно проявен и осъждан, и 69-годишен гражданин на София. Установено е, че двамата реализират противозаконна договорка с културно-исторически полезности.
При последвало претършуване на лек автомобил употребен от столичанина, и в апартамент във Враца са открити и конфискувани общо 246 монети с културно-историческа полезност. От жилището са конфискувани два мателдетектора.
Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане. Специализираната интервенция е извършена взаимно от криминалисти от Групово дело “Национална полиция “ и сътрудниците им от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града под Околчица, под надзора на Окръжна прокуратура-Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР