Челси технически ще има предимство у дома“, когато се изправи

...
Челси технически ще има предимство у дома“, когато се изправи
Коментари Харесай

Челси даде предимство на финала на Carabao Cup срещу Ливърпул поради малко известно правило

Челси механически ще има преимущество „ вкъщи “, когато се изправи против Ливърпул на финала на Carabao Cup, с помощта на малко известно предписание.

Това ще бъде третият път, в който двата тима се срещат на край през последните три години, като Ливърпул излиза отпред, с цел да завоюва както 2022 Carabao Cup, по този начин и FA Cup. И в двата мача Челси беше „ хазаин “ и това ще бъде по този начин и тази година.

Това е по този начин, тъй като разпоредбите гласят, че тимът, който е първи по азбучен ред, се смята за „ хазаин “ и това значи, че сините ще се насладят на домашните съблекални на „ Уембли “ в неделя.

Говорейки преди конфликта, шефът на Челси Маурисио Почетино настоя, че Ливърпул е любимец. „ За мен Ливърпул е любимец, тъй като има опита да се състезава като тим и да взе участие в разнообразни финали “, сподели той.

„ За доста от нашите играчи това може би е първият им край, тъй че по тази причина бих ги направил любимци. Той (Клоп) е един от най-хубавите треньори в света, дружно с Пеп. Той е дост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР