Челси ще се опита да продължи успешно защитата на короната

...
Челси ще се опита да продължи успешно защитата на короната
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще иска да пречупи Челси и на Сантяго Бернабеу

Челси ще се опита да продължи сполучливо отбраната на короната си в Шампионската лига в реванша с Реал Мадрид от четвъртфиналите на шампионата. Двубоят на „ Сантяго Бернабеу “ е с начален час 22:00 българско време и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 3.

Първата среща на „ Стамфорд Бридж “ приключи с победа за Кралския клуб с 3:1. В воин за Карло Анчелоти и компания се трансформира вездесъщият им нападател Карим Бензема, който избухна с втория си хеттрик в елиминациите този сезон, откакто собственоръчно изхвърли Пари Сен Жермен от конкуренцията в осминафиналната фаза. 13-кратният първенец на Европа направи първата крачка по пътя към полуфиналите, като върви решително и към купата в Ла Лига. „ Сините “ няма какво да губят и ще се хвърлят с всички сили в търсене на триумф с най-малко два гола разлика. Лондончани загряха за основния конфликт в Мадрид с погром над Саутхемптън с 6:0 във Висшата лига през уикенда.

В другия мач от програмата във вторник, Байерн Мюнхен ще търси поврат против Виляреал, откакто отстъпи в първия дуел на испанска земя с 0:1. Срещата също стартира в 22:00 часа.

Баварският исполин изигра слаб мач против „ жълтата подводница “ в Испания и закономерно си потегли с празни ръце. Старши треньорът на немския първенец Юлиан Нагелсман неслучайно призна, че тимът му е могъл да загуби с повече след анулирания гол на Франсес Коклен и гредата на Жерард Морено. Носителят на Лига Европа влиза в ролята на новобранец и в този реванш, само че към този момент сподели, че не трябва да бъде отписван, още повече откакто отстрани на осминафиналите италианския гранд Ювентус. Байерн ще се опита да избегне второ следващо отпадане от последните осем в шампионата, откакто предходната година бе спрян от Пари Сен Жермен.

В другите два четвъртфинални конфликта, Атлетико Мадрид приема Манчестър Сити след загуба с 0:1 в първия дуел в Манчестър, а Ливърпул посреща Бенфика след триумф с 3:1 в Лисабон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР