Челси ще бъде без Н`Голо Канте, Едуар Менди, Марк Кукурея

...
Челси ще бъде без Н`Голо Канте, Едуар Менди, Марк Кукурея
Коментари Харесай

Греъм не може да използва четирима играчи на Челси в дебюти си в Премиър лийг

Челси ще бъде без Н`Голо Канте, Едуар Менди, Марк Кукурея и Карни Чуквуемека в утрешното лондонско дерби с Кристъл Палас на „ Селхърст Парк “, което се явява дебют за експерта в шампионата като управител на „ сините “. Първият му мач въобще в новата роля бе равенството против Република България Залцбург в Шампионската лига, тъй че в този момент някогашният управител на Брайтън ще се опита да изведе Челси до първа победа под негово управление.

" Харесвам атмосферата на „ Селхърст Парк “. Феновете са зад тима си и вършат нещата много сложни за гостите. Момчетата са подготвени и нямат самообладание да играят.

Канте таман възобнови тренировки, само че към момента не на цялостни обороти, тъй че няма по какъв начин да играе. Еди Менди е малко по-напред, само че все ще не толкоз, че да бъде употребен още през този уикенд. Може би идната седмица. Кукурея и Карни са малко заболели, само че всички останали са на линия.

Предстоят ни 13 мача в шестте седмици до спирането за Световното. Това е най-голямото предизвикателство в кратковременен проект – да използваме играчите по най-хубавия вероятен метод и да печелим мачовете в най-трудното състезание в света. Трябва да бъдем умни ", съобщи Потър по време на днешната си конференция. 

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР